Teambuilding, verenigingsuitje, schoolreisje, familiefeestje? Alles is mogelijk!

U kunt uw trip het karakter geven wat u wenst. Lekker ontspannen  aan boord, teambuilding, educatief  en met of zonder catering. Maak uw wensen kenbaar!

Catering                                                            Groepen

Lekker eten aan boord van de Novel

Aan boord van de Novel heeft u de beschikking over een luxe keuken.

De keuken is voorzien van: 

* voldoende koelkasten
* een vrieskast
* een vaatwasser
* een oven
* een 4 pits fornuis (elektrisch)
* een grote bakplaat
* een koffiezetapparaat
* een waterkoker
* voldoende serviesgoed en bestek

Om de in- en ontspanning van het zeilen aan boord volop te kunnen genieten kunt u gebruik maken van de verschillende vormen van catering aan boord van de Novel. Voor elke groep zijn er diverse mogelijkheden; van heel basic waarbij u zelf ook nog in de keuken staat tot een luxe variant waarbij u geheel verzorgd wordt.

Daarnaast is het mogelijk om uw boodschappen van te voren door te geven, voor zowel etenswaren alsook drank, zodat alles klaar staat wanneer u inscheept. 

Mocht u meer informatie willen, neem dan contact op met ons


Elke groep zijn eigen feesje 

De inrichting en tuigage van de Novel, maken dat het schip geschikt is voor elke groep. Let op: een aantal tochten per jaar is het mogelijk een bed of een hut te boeken. Kijkt u voor informatie hierover bij de meezeilreizen van Holland Sail! 


Overlegt u voor afvaart met de schipper wat uw wensen zijn. Wilt u graag naar een bepaalde bestemming; het Wad, Amsterdam of juist een van de karakteristieke vissersdorpjes? Wind en weer afhankelijk is veel mogelijk!


Van jong tot oud, fit & vitaal of wat beperkter mobiel, het schip is voor iedereen vriendelijk ingericht.


Het dagverblijf is vanaf het dek bereikbaar via een stevige trap voorzien van leuning.


U kunt uw trip het karakter geven wat u wenst, teambuilding, educatief of juist ontspannend. Ook daarvoor heeft de schipper verschillende idee├źn en mogelijkheden. 


Ankeren of droogvallen behoort bij meerdaagse tochten tot de mogelijkheden, zeker een bijzondere ervaring! (vanzelfsprekend afhankelijk van weer & getijde). 


 


Ook aan uw veiligheid wordt natuurijk gedacht. De schipper geeft bij ontvangst uitleg over het schip, het gebruik en de veiligheidsvoorschriften. 


nb. AED aanwezig aan boord. 
Wilt u het schip volgen klik dan op de onderstaande link.